četvrtak, 11. lipnja 2020.

Poreska Uprava Pitanja I Odgovori Covid 19

Poreska Uprava Pitanja I Odgovori Covid 19. Poreska uprava (pu) objavila je novi set često postavljanih pitanja u vezi sa projektom elektronske fiskalizacije radi edukacije i informisanja poreskih obvezni. Izuzetno, poreska prijava sa ovp 199, sa datumom plaćanja 04.01.2021.

Cekos In Privredno Drustvo Za Izdavacku Delatnost I Ekonomski Konsalting D O O
Cekos In Privredno Drustvo Za Izdavacku Delatnost I Ekonomski Konsalting D O O from www.cekos.rs
Poreska uprava i tokom trajanja pandemije #covid19 nastoji da obezbijedi kontinuitet naplate javnih prihoda i pruži podršku obveznicima u izmirivanju poreskih obaveza, o čemu je za jutarnji program dobro jutro crna goro sa dejanom bijelićem razgovarala načelnica odsjeka za edukaciju javnosti. Uprava carina > informacije > pitanja i odgovori. Poreska uprava (pu) objavila je drugi set često postavljanih pitanja u vezi sa projektom elektronske.

Poreska uprava republike srpske će, nakon usklađivanja programa za podnošenje mjesečnih prijava za porez po odbitku (ppo) sa odredbama zakona o u skladu sa odredbama člana 10.

Ne postoji specifična terapija ove bolesti. Godine, može se podneti samo za primaoca prihoda koji radi kod poslodavca sa nepunim radnim vremenom, a radio je nepun obračunski period, odnosno u slučaju kada je i pod rednim brojem 3.17 mfp (multifunkcionalno polje). Poreska uprava srbije saopštila je da je utvrdila da poreski obveznici, fizička lica koja u inostranstvu ostvaruju prihod pružanjem usluga razvoja softvera, prevođenja, držanja časova stranog jezika, grafičkog dizajna, zatim jutjuberi, influenseri ne plaćaju porez i druge doprinose. Upoznaj hrvatsku iz svog doma!


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel