četvrtak, 11. lipnja 2020.

Poreska Uprava Pitanja I Odgovori Covid 19

Poreska Uprava Pitanja I Odgovori Covid 19. Upoznaj hrvatsku iz svog doma! Uprava prihoda podsjeća poreske obveznike da su u skladu sa zakonom o porezu na dobit pravnih lica i pravilnikom o obliku i sadržini izvještaja o obračunatom i plaćenom porezu po odbitku na prihode koje ostvari rezidentno i nerezidentno pravno lice obveznici.

Kako Doci Do Poreska Uprava Filijala Cukarica U Cukarica Pomocu Autobus Ili Vlak Moovit
Kako Doci Do Poreska Uprava Filijala Cukarica U Cukarica Pomocu Autobus Ili Vlak Moovit from appassets.mvtdev.com
* poreska prijava za porez na dobit po odbitku podnosi se na dan isplate prihoda. Poreska uprava je na svom sajtu objavila najčešća pitanja i odgovore koji mogu pomoći preduzetnicima da reše neke od nedoumica u vezi sa ispunjenjem svojih zakonskih obaveza. Online plaćanje turističke pristojbe za nautičare.

Odgovori na pitanja zašto su baš sada i na takav način pokrenuli naplatu ovih dugova, te koliko toga pokušavaju da naplate, iz pu nisu uopšte stigli.

Pełnomocnicy wojewodów do spraw szczepień. Pronađite druge poreske uprave u užicu na planplus.rs. Dokument sa pitanjima i odgovorima možete preuzeti ovde. Ministarstvo kapitalnih investicija (direktorat za energetiku i energetsku efikasnost) i uprava za inspekcijske poslove u okviru međuresorske saradnje aktivno rade na razvoju i primjeni okvira za označavanje energetske.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel