nedjelja, 9. svibnja 2021.

Studio B Pitanja I Odgovori

Studio B Pitanja I Odgovori. Pitanja i nedoumice roditelja prikupljena su uz pomoć onilne savjetovališta trudnica i mama koje vodi udruženje tim i koje broji preko 30 000 članica. Redakcija portala www.minber.ba ima čast da vam predstavi besplatnu aplikaciju pitanja i odgovori.

Vesic Svakog Petka Na Studiju B Odgovara Na Pitanja Građana Studio B
Vesic Svakog Petka Na Studiju B Odgovara Na Pitanja Građana Studio B from studiob.rs
Saznaj više o haloo mobilnoj mreži kroz najčešće postavljena pitanja. Pitanja i nedoumice roditelja prikupljena su uz pomoć onilne savjetovališta trudnica i mama koje vodi udruženje tim i koje broji preko 30 000 članica. Pitanja i odgovori po jedanaesti put!

Vi slobodno pitajte šta god vam padne na pamet, a ja ću još slobodnije da odgovaram šta.

Prijavite se za pisanje u forumu. Središnje mjesto nam je osijek, ali dolazimo gdje god treba s tim da je u cijenu paketa uključen putni trošak do 60 km. Koje se tiču pitanja finansijske obaveznosti svih vlasnika posebnih delova i zajedničke imovine (raspolaganje zajedničkim delovima zgrade, poveravanje upravljanja profesionalnom upravniku, kreditno zaduživanje stambene zajednice i odlučivanje o. Pitanja i odgovori su u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača iz 2014.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel