utorak, 23. ožujka 2021.

Pitanja Iz Matematike Za Državnu Maturu

Pitanja Iz Matematike Za Državnu Maturu. Državna matura iz matematike jedan je od završnih ispita čijim polaganjem gimnazijalci potvrđuju da imaju zadovoljavajuće znanje iz matematike stečeno srednjoškolskim obrazovanjem. Pripreme za višu razinu usklađene su s nastavnim planom i programom za gimnazije dok su pripreme za osnovnu razinu bazirane na presjeku nastavnih planova i programa matematike u četverogodišnjim srednjim školama.

Drzavna Matura Skola Za Dizajn Grafiku I Odrzivu Gradnju Split
Drzavna Matura Skola Za Dizajn Grafiku I Odrzivu Gradnju Split from gogss.hr
Sažeti prikaz promjena u ispitnim katalozima za državnu maturu u šk. Državna matura iz matematike jedan je od završnih ispita čijim polaganjem gimnazijalci potvrđuju da imaju zadovoljavajuće znanje iz matematike stečeno srednjoškolskim obrazovanjem. Kružnica u prvome kvadrantu ima polumjer 4 i dira os ordinata u točki a(0, 5).

Državna matura iz matematike jedan je od završnih ispita čijim polaganjem gimnazijalci potvrđuju da imaju zadovoljavajuće znanje iz matematike stečeno srednjoškolskim obrazovanjem.

Stranica će redovno biti ažurirana i objavljivaćemo rešenja testova sa završnog ispita odmah nakon završenog testa. Prošao sam maturu s ovim skriptama, te upisao željeni fakultet! Pitanja za kontrolne ispite u zanimanju automehaničar. Poduke iz matematike dajemo za osnovnu, srednju školu te prijemne ispite na sve fakultete gdje se pojavljuje matematika.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel