subota, 27. ožujka 2021.

Banka Pitanja Iz Biologije

Banka Pitanja Iz Biologije. Pitanja iz biologije za prijemni ispit 1. Kako su objasnili iz ministarstva, ideja je da se gradivo više uvezuje, pa su kao primer naveli da se može očekivati da se gradivo iz književnosti i dela određenih.

Koristenje Modularnih Tehnologija Ucenja U Tijeku Biologije Edukativno Metodicki Materijal Iz Biologije Na Temu Modularni Trening U Nastavi Biologije Razvoj Zivota U Paleozojskom Dobu
Koristenje Modularnih Tehnologija Ucenja U Tijeku Biologije Edukativno Metodicki Materijal Iz Biologije Na Temu Modularni Trening U Nastavi Biologije Razvoj Zivota U Paleozojskom Dobu from i1.wp.com
Pokorična, mehanička, parenhimska, provodna i tkiva za izlučivanje); Test iz biologije, zadaci za vežbu i rešenja. Možete li mi molim vas odgovoriti na nekoliko pitanja:

Krajnji akceptor elektrona u oksidativnoj fosforilaciji je:

Potrebno je uneti tekst komentara/pitanja. Shodno tome, mogu svoje znanje proveriti i oni koji žele upisati neki drugi fakultet. M edicinski fakultet f oča test pitanja iz biologije 2017 prof. Na mapi je prikazano samo prvih 300 rezultata, od ukupno broj:


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel