nedjelja, 7. veljače 2021.

Voditelj Brodice B Kategorije Pitanja I Odgovori

Voditelj Brodice B Kategorije Pitanja I Odgovori. Osposobljenost se dokazuje uvjerenjem o osposobljenosti za voditelja. Video materijali, testovi za provjeru znanja, detaljni priručnik, pitanja i odgovori, vježbe za rad na nautičkoj karti.

Voditelj Brodice Kategorije A Ispit U Zadru Xpost R Zadar Croatia
Voditelj Brodice Kategorije A Ispit U Zadru Xpost R Zadar Croatia from external-preview.redd.it
Dvodnevni tečaj za voditelja brodice b kategorije u trajanju od 8h u organizaciji yacht master cluba. Tečaj voditelj brodice kategorije b se provodi u skladu sa zahtjevima članka 52. Dozvola voditelja brodice a/b kategorije vrijedi samo u hrvatskom teritorijalnom moru, i ne vrijedi za tu ćete naći navigacijske karte za uvježbavanje oznaka, test iz navigacije, pdf skriptu, realna ispitna pitanja i ostalo što će vam pomoći u pripremi ispita.

Osposobljenost se dokazuje uvjerenjem o osposobljenosti za voditelja.

Uvjerenje o osposobljenosti za voditelja brodice kategorije b ima valjanost bez vremenskog ograničenja. Ovisno o kategoriji plovidbe na koju je brodica registrirana, osoba s uvjerenjem o osposobljenosti za voditelja brodice kategorije. Da biste pristupili ispitu za voditelja brodice kategorije a (za upravljanje brodicama dužine do sedam metara, s motorom do 15 kilovata) potrebno je imati napunjenih 15 godina. S 18 godina nema više ni tog ograničenja i nadalje.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel