subota, 27. veljače 2021.

Psiho Test Sa Slikama

Psiho Test Sa Slikama. Godine nacrtao sliku koja je postala jedna od najpoznatijih optičkih varki na svetu. Ukratko, sve ono što nas oblikuje kao osobu, određuje vidimo li čašu punu ili praznu, ali i znatno slojevitije:

Multimedijalna Filozofska I Psiholoka Sekcija U Projektu Pitam
Multimedijalna Filozofska I Psiholoka Sekcija U Projektu Pitam from slidetodoc.com
Cigo na psiho testu(treba mu za posao): Na kraju testa se pojavljuje izvještaj o uspješnosti i lista neispravnih odgovora sa linkom opis na web stranicu sa objašnjenjem ispravnog odgovora. Najbrži psihološki test izdvojite nekoliko minuta, pogledajte dobro ovu sliku, ono što prvo uočite na njoj, otkriva vaše ključne osobine.

Naučnici sa medicinskog univerziteta u beču su u formi stripa prikazali ovu i još 11 drugih bolesnih šala ispitanicima.

Blejanje u hrpu nebuloznih slika,crteža i ne znam sve čega,u svrhu raznih potreba,od zapošljavanja do zatvaranja(naročito ako treba izbeći ćorku).a tek pitanja?da odeš blesaviji nego što si došao. Prvi deo se radi pismeno i sastoji se iz testova memorije i licnosti. Înainte de a continua, pregătește o foaie de hârtie și un pix. Najbrži psihološki test izdvojite nekoliko minuta, pogledajte dobro ovu sliku, ono što prvo uočite na njoj, otkriva vaše ključne osobine.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel