utorak, 16. veljače 2021.

Pitanja I Odgovori Ginekologa

Pitanja I Odgovori Ginekologa. Dobijte najnovije savete za kategoriju pitanja i odgovori ginekologa direktno na vaš email. Kako bi pomogli budućim majkama mnogi liječnici u ginekološkim ambulantama odgovore na učestala pitanja isprintaju i nalijepe na vrata čekaonice.

Wzhb5tyxgnitnm
Wzhb5tyxgnitnm from images1.midas-network.com
Možda će vam ovi odgovori pomoći ako ste sad u drugom stanju, a nasmejati vas ako ste ih i sami postavili. Poštovana, kod policističnih jajnika preporučujemo upotrebu naše čajne mešavine calendulae compositum tokom tri meseca u kontinuitetu, potom preporučujemo kontrolu kod ginekologa. Sve što se objavljuje na ovoj stranici je u ime allaha i radi postizanja njegovog, subhanehu ve te'ala see more of fetve (pitanja i odgovori) on facebook.

Početna pitajte stručnjaka pitajte ginekologa.

Neki će vas nasmijati do suza! Dok su na dužnosti, odgovori koje daju moraju biti ozbiljni i tačni, ali kada se smena završi, njihov. Ukoliko želite da postavite pitanje upravi carina, molimo vas, da mejl uputite na adresupr@carina.rs. Uspešna trudnoća, rešavanje problema u trudnoći kao i saveti za lečenje vaginalnih bolesti.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel