petak, 5. veljače 2021.

100 Pitanja I Odgovori Za Hrvatsko Državljanstvo

100 Pitanja I Odgovori Za Hrvatsko Državljanstvo. U odnosu na sadašnji pravilnik koji ima 100 pitanja, novi će ih imati 10 više, a pri tome kandidati neće više morati znati ovdje je 30 od 110 pitanja koja se mogu naći u testu za hrvatsko državljanstvo. U dnevniku nove tv u 19:15 sati.

Olabk5jzkyaz4m
Olabk5jzkyaz4m from ip.index.hr
Zakon stupa na snagu 1. Pri tome kandidat za hrvatskog državljanina dobije ukupno 15 pitanja, a da bi prošao, mora odgovoriti točno na njih 10. Zakon kaže da se stranac koji traži rusko državljanstvo mora odreći postojećeg.

Za donošenje operativnih odluka koje se tiču tekućeg održavanja zgarde i bezbednosti zgrade (kao što su pitanja mesečnog iznosa za tekuće održavanje, donošenje programa održavanja, oraganizovanje radova na održavanju zgrade i.

Kandidat za državljanina dobiva 15 pitanja, a da bi prošao, mora odgovoriti točno na njih deset. A) hrvatska banka za obnovu i razvoj b) hrvatska gospodarska banka. Pri tome kandidat za hrvatskog državljanina dobije ukupno 15 pitanja, a da bi prošao, mora odgovoriti točno na njih 10. Preuzeo dužnost za reprezentaciju engleske?


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel