ponedjeljak, 11. siječnja 2021.

Zakon O Sudovima Pitanja I Odgovori

Zakon O Sudovima Pitanja I Odgovori. (1) na sjednicama sudskog odjela razmatraju se pitanja od interesa za rad odjela, a posebice organizacija unutarnjeg poslovanja, sporna pravna pitanja, ujednačavanje sudske prakse i pitanja važna za primjenu propisa iz pojedinih pravnih. Proglašavam zakon o sudovima, koji je hrvatski sabor donio na sjednici 22.

Zakon O Sudovima Pitanja I Odgovori Pametno
Zakon O Sudovima Pitanja I Odgovori Pametno from lh4.googleusercontent.com
Stanovanje i održavanje zgrada, zakon o stanovanju i održavanju zgrada, pitanja i odgovori. Naloženo im da ne borave u. Naloženo im da ne borave u sudovima, tužilaštvu i policiji.

Šta je moj sledeći korak?

U sudovima u kojima nijesu obrazovana sudska odjeljenja, sjednica sudija, pored poslova propisanih ovim zakonom, vrši i poslove sjednice odjeljenja. Jedna od novina koje je doneo novi zakon o zaštiti potrošača jeste i ta da se neće smatrati urednom, isporuka na adresu koju ostavi potrošač, ostavljanjem robe ispred vrata kuće ili stana potrošača ili na nekom drugom mestu. U sudovima u republici srbiji u službenoj upotrebi su srpski jezik i ćiriličko pismo. 100%(1)100% found this document useful (1 vote).


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel