petak, 8. siječnja 2021.

Pitanja Iz Fizike Za 8 Razred

Pitanja Iz Fizike Za 8 Razred. Dragi učenici na popravnom ispitu iz fizike radite prvo pismeni zadatak ,a zatim polazete usmeno. Fizika 8, ispiti znanja 0 zadaci i pitanja za popravni 8 razred dragi učenici na popravnom ispitu iz fizike radite prvo pismeni zadatak ,a zatim polazete usmeno.

8 Razred Fizika Nastavna Sredstva
8 Razred Fizika Nastavna Sredstva from az779572.vo.msecnd.net
Fizika 8, ispiti znanja 0 zadaci i pitanja za popravni 8 razred dragi učenici na popravnom ispitu iz fizike radite prvo pismeni zadatak ,a zatim polazete usmeno. Gea 4, radna bilježnica,školska knjiga d.d moj ima radnu iz fizike ako hoćeš kopirati i skenirao si je knjigu iz fizike, geografiju su imali drugu. Sve lekcije iz fizike za 8.

Jedan dio zadataka u potpunosti je riješen, kod nekih zadataka dan je samo rezultat, a dio zadataka nema.

Ako ste ljubitelj fizike, i fizika vam predstavlja izazov pogledajte stranicu namenjenu dodatnom radu iz fizike i svim takmičarima(od 6. Razred možete naći i u plejlisti Gea 4, radna bilježnica,školska knjiga d.d moj ima radnu iz fizike ako hoćeš kopirati i skenirao si je knjigu iz fizike, geografiju su imali drugu. Pitanja i zadaci iz kemije za popravni kemijska sinteza i.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel