nedjelja, 20. prosinca 2020.

Pitanja Iz Biologije Za Državnu Maturu

Pitanja Iz Biologije Za Državnu Maturu. Biosistematika je grana biologije koja se bavi klasifikacijom (svrstavanjem ili grupisanjem) ivih bia na osnovu njihove slinosti i srodnosti. Za internu upotrebu za polaznike priprema pomak za državnu maturu.

Katalog Knjiznica Grada Zagreba Rezultati Pretrazivanja
Katalog Knjiznica Grada Zagreba Rezultati Pretrazivanja from www.katalog.kgz.hr
Sadrži zbir bioloških znanja koja učenici trebaju usvojiti tijekom četverogodišnjega gimnazijskog obrazovanja, a na kojima se temelje i pitanja na ispitu mature. Tijekom priprema iz biologije sistematizirat ćemo i ponoviti baza zadataka za dodatnu vježbu i baza ispita državne mature iz biologije dostupna preko besplatne mobilne i desktop aplikacije samo za naše polaznike. Klikom na kupi birate predmete ovisno o željenom fakultetu:

Graa elije elija je elementarna jedinica grae i funkcije svih ivih bia.

Instrukcije iz kemije i biologije za osnovnu, srednju školu (gimnazija i strukovne škole), fakultete, kao i pripreme za državnu maturu, na području rijeke. Klikom na kupi birate predmete ovisno o željenom fakultetu: Sadrži zbir bioloških znanja koja učenici trebaju usvojiti tijekom četverogodišnjega gimnazijskog obrazovanja, a na kojima se temelje i pitanja na ispitu mature. Skripta za državnu maturu iz biologijefull description.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel