subota, 19. prosinca 2020.

Pitanja I Odgovori Za Ginekologa

Pitanja I Odgovori Za Ginekologa. Poštovani, bila sam kod ginekologa i receno mi je da sam usla u predmenopauzu, zadnja 3 meseca ne dobijam menstruaciju. Dok su na dužnosti, odgovori koje daju moraju biti ozbiljni i tačni, ali kada se smena završi, njihov.

Nastava na daljinu - Česta pitanja i odgovori - 16. 3 ...
Nastava na daljinu - Česta pitanja i odgovori - 16. 3 ... from skolazazivot.hr
Kako bi pomogli budućim majkama mnogi liječnici u ginekološkim ambulantama odgovore na učestala pitanja isprintaju i nalijepe na vrata čekaonice. Poslodavca zanima koliko ste dobro razumjeli ulogu svog šefa i naravno, hoćete li jednoga dana jednako govoriti o njemu? Upoznaj hrvatsku iz svog doma!

Prema statutu i pravilniku o preddiplomskom i diplomskom studiju nastava za izvanredne studente se izvodi prema posebnom izvedbenom programu.

Još jedna uobičajena seansa, iliti sjedeljka, sa vašim pitanjima na mnoge teme i mojim ogvorima na sve one teme na koje znam odgovoriti. Dobijte najnovije savete za kategoriju pitanja i odgovori ginekologa direktno na vaš email. Možda će vam ovi odgovori pomoći ako ste sad u drugom stanju, a nasmejati vas ako ste ih i sami postavili. Pitanja pacijenata, saveti i odgovori stručnih lekara i doktora iz oblasti ginekologije.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel