ponedjeljak, 23. studenoga 2020.

Zakon O Proracunu Pitanja I Odgovori

Zakon O Proracunu Pitanja I Odgovori. Izvršavanju proračuna za pojedinu godinu, kazne za neispunjavanje obveza te druga pitanja u izvršavanju proračuna. 36 downloads 288 views 761kb size.

Zakon O Proracunu Pitanja I Odgovori Pametno
Zakon O Proracunu Pitanja I Odgovori Pametno from nasakuhinja.org
Download & view pitanja i odgovori as pdf for free. 1) zakon o postupanju sa otpadnim materijama (službeni glasnik rs, br. Ovog zakona u delu koji se odnosi na obaveštavanje evropske unije o prestanku statusa.

(3) akcionar koji je direktno zainteresovan za pitanja u vezi sa procjenom nenovčanog uloga ili kupovine imovine od osnivača ili većinskog akcionara društva nema pravo da glasa na skupštini akcionara o tim pitanjima u roku od dvije godine.

Ispunjavanjem navedenih zadataka smatrat će se da ste uspješno završili svoje obveze po pojedinim nastavnim cjelinama. Koji je bio prvi zakon o kaznenom postupku koji predvia postupak mješovitog tipa? (3) akcionar koji je direktno zainteresovan za pitanja u vezi sa procjenom nenovčanog uloga ili kupovine imovine od osnivača ili većinskog akcionara društva nema pravo da glasa na skupštini akcionara o tim pitanjima u roku od dvije godine. Zakona o upravljanju državnom imovinom propisano da će se uvjeti za osnivanje prava građenja i druga pitanja značajna za raspolaganje nekretninama, propisati uredbom vlade republike hrvatske, što je i učinjeno donošenjem uredbe o osnivanju prava građenja i prava.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel