ponedjeljak, 2. studenoga 2020.

Psiho Test Za Turistickog Vodica I Pratioca

Psiho Test Za Turistickog Vodica I Pratioca. I gde i koliko pre mogu da se kupe knjige za ispit? Kako biste obavljali posao turističkog vodiča i turističkog pratioca morate položiti stručni ispit i posedovati licencu za rad.

2
2 from
Kandidat je uz prijavu dužan priložiti sljedeća dokumenta: Kontaktirajte nas i dobićete sve ono što očekujete od jednog turističkog vodiča. Jednom godišnje ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja organizuje konkurs za polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča i licenca je neophodna za bavljenje ovim poslom, pa budite u toku.

Stručni ispit za turističkog vodiča polaže se pred komisijom za polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča, a stručni ispit za turističkog taksa za izdavanje legitimacije za turističkog vodiča, odnosno turističkog pratioca iznosi 300,00 dinara.

Kako biste se legalno bavili poslom turističkog vodiča u srbiji prema propisima morate posedovati licencu. Stručni ispit za turističkog vodiča polaže se pred komisijom za polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča, a stručni ispit za turističkog taksa za izdavanje legitimacije za turističkog vodiča, odnosno turističkog pratioca iznosi 300,00 dinara. U narednom tekstu saznajte razlike između turističkog vodiča i pratioca. Savesave pravilnik o strucnom ispitu za turistickog vodica.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel