subota, 3. listopada 2020.

Voditelj Brodice B Ispitna Pitanja

Voditelj Brodice B Ispitna Pitanja. Poznavanje mjera predostroinostl za spredavanje izlijevanje (prsluci, pojasi) ulja 9. Poznavanje pomorskih karata i planova.

Voditelj Brodice Kategorije A Ispit U Zadru Xpost R Zadar Croatia
Voditelj Brodice Kategorije A Ispit U Zadru Xpost R Zadar Croatia from external-preview.redd.it
Nautika klub u zagrebu, martićeva 67, organizira jednodnevni tečaj za voditelja brodice b kategorije u trajanju osam sati. Kandidat za ispit mora imati najmanje 15 godina života. Voditelj brodice kategorije b može zapovijedati i jahtom do 30 bt (bruto tona) ako je rabi za osobne potrebe odnosno, ako ju je prilog :

Program predavanja za tečaj voditelja brodice pravilnik o brodicama i jahtama meteorologija, vjetrovi na jadranu motori.

To su praktički i ispitna pitanja! Nadalje, ispit se odvija usmenim putem i ukupno će vam potrošiti oko sat do dva vašeg života, ovisno o broju. (3) ispitna povjerenstva imenuje ministar na prijedlog lučkog kapetana za ispitna povjerenstva u lučkim brodice za prijevoz putnika u području plovidbe iii.b mora imati najmanje sljedeći broj članova posade Instruktor yacht club skippera prijavljuje vas na ispit u ministarstvu pomorstva.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel