nedjelja, 11. listopada 2020.

Šegrt Hlapic Pitanja I Odgovori

Šegrt Hlapic Pitanja I Odgovori. Prema tome, zamenite gume kada dubina šare padne ispod 3mm. Vodite računa o zakonskom minimumu, jer možete platiti kaznu, a u slučaju saobraćajne.

17 21 11
17 21 11 from cdn.slidesharecdn.com
Povodom vaseg pitanja koje se odnosi na proceduru urbanizovanja placa na kojem sada nije nista ucrtano, obavjestavamo vas da je u skladu sa odredbama zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata, pokrenuta izrada plana generalne. Na nastavi se svaki dan čitaju odgovori na pitanja s listića te se interpretira/raščlannjuje pročitano poglavlje. Prema tome, zamenite gume kada dubina šare padne ispod 3mm.

:) e pa, pitaj, a ja ću da odgovaram, po 23.

Na ovoj stranici skgo objavljuje odgovore stručne službe skgo na pitanja koja iz lokalnih uprava dobija u vezi sa funkcionisanjem lokalne samouprave u različitim oblastima i sa primenom nadležnosti i poslova gradova i opština. Kako se zaštititi od zaraze koronavirusom, kako se koronavirus prenosi, i sve ostale informacije koje su vam važne. Pitanja i odgovori su u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača iz 2014. Hlapić nije rado pripovijedao o majstoru mrkonji, pa zato reče:


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel