subota, 10. listopada 2020.

Pitanja Iz Matematike Za Državnu Maturu

Pitanja Iz Matematike Za Državnu Maturu. Pripreme za državnu maturu na ematematika.hr. Pristupnici mogu birati hoće li polagati matematiku na 1.

Algebra Drzavna Matura Publicaciones Facebook
Algebra Drzavna Matura Publicaciones Facebook from lookaside.fbsbx.com
Stranica će redovno biti ažurirana i objavljivaćemo rešenja testova sa završnog ispita odmah nakon završenog testa. Za pitanja i ostale sitnice javite mi se slobodno ovdje u temu ili mail ili poruka (zbirka riješenih zadataka za državnu maturu) za b razinu detaljni postupci, za a ostale skripte iz matematike, biologije, kemije, informatike, fizike, i ostalih. Obrazovni ishodi ispitni katalog za državnu maturu iz matematike 3.

Matematika ima zadatke i više i.

U istoj situaciji nalazi se i 18 maturanata zagrebačke gimnazije u kojoj je već ranije poništen iz istog razloga i esej iz hrvatskog jezika. Zadnje 2 godine samostalno održava pripreme za državnu maturu iz hrvatskoga jezika. Pristupnici mogu birati hoće li polagati matematiku na 1. Podsjećamo, maturanti iz gospićke gimnazije danas će ponovo pisati državnu maturu iz matematike i to zbog prevelike podudarnosti odgovora na pitanja.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel