subota, 3. listopada 2020.

Ispitna Pitanja Iz Ginekologije I Akuserstva

Ispitna Pitanja Iz Ginekologije I Akuserstva. Ispitna pitanja iz predmeta kriminologija 1. Sociološko definisanje kriminaliteta (36‐38) 6.

Ginekologija Skripta 2018
Ginekologija Skripta 2018 from imgv2-2-f.scribdassets.com
Ta pitanja su iz knjige koja je hrvatsko izdanje engleske knjige, i koja ne moze da se nadje, tako da sprema iz knjige jankovica za koju postoje druga pitanja. Specijalista ginekologije i akušerstva ostali lekari iz oblasti ginekologije unesite podatke i kontaktirajte nas ukoliko imate pitanja dr aleksandar babić specijalista ginekologije i akušerstvaobrazovanje specijalizacija iz ginekologije i akušerstva, medicinski fakultet, univerzitet u novom sadu; Najbolje da pitas profesorku da li su slucajno dobili tu knjigu, jer ako polazes pismeno test koji se dobija su ta prva pitanja, a za jankovica moraju na polaganju da ti daju, pa da bi.

· serban n, cvijan m, janci r.

Godine, vi mozete da prijavite. Specijalisticki ispit iz specijalizacije, odnosno uze specijalizacije polaze se pred ispitnom komisijom, koja se obrazuje na fakultetima zdravstvene struke. Odgovaram na pitanja iz ginekologije i akuserstva. Predmet izučavanja kriminologije (20‐22) 3.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel