srijeda, 7. listopada 2020.

100 Pitanja I Odgovori Za Hrvatsko Državljanstvo

100 Pitanja I Odgovori Za Hrvatsko Državljanstvo. Kandidat za državljanina dobiva 15 pitanja, a da bi prošao, mora odgovoriti točno na njih deset. Wow.ako ovi odgovori nekoga vrijeđaju, ja se ponizno ispričavam.sve što je napisano, učinjeno je u šali i prije.

Skandalozna odluka: U Hrvatsku samo državljani BiH sa ...
Skandalozna odluka: U Hrvatsku samo državljani BiH sa ... from www.ljepota-islama.info
Osobe koje žele dobiti hrvatsko državljanstvo dobivaju test koji moraju ispuniti same, a on se sastoji od 15 pitanja od kojih kandidat mora znati odgovore za svakog kandidata nasumično se bira 15 od mogućih 100 pitanja, a mup je ovih dana pokrenuo proceduru za donošenje novog pravilnika koji će. A) hrvatska banka za obnovu i razvoj b) hrvatska gospodarska banka. Roditelji milana škorića su hrvatski državljani koji su sedamdesetih godina prošlog stoljeća u.

U ispitu se uglavnom postavljaju četiri pitanja vezana za ustav rh, državno uređenje i ustroj tijela državne vlasti.

U odnosu na sadašnji pravilnik koji ima 100 pitanja, novi će ih imati 10 više, a pri tome kandidati neće više morati znati ovdje je 30 od 110 pitanja koja se mogu naći u testu za hrvatsko državljanstvo. Način i uslovi sticanja i gubitka crnogorskog državljanstva regulisani su zakonom o crnogorskom državljanstvu („službeni list crne 3. Za jednokratnu državnu novčanu pomoć od 100 evra, prijavilo se blizu 4,2 miliona građana. Da, moguće je i takvih žrtava birokracije ima, prema nekim procjenama, čak 5.000.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel