ponedjeljak, 7. rujna 2020.

Zakon O Proracunu Pitanja I Odgovori

Zakon O Proracunu Pitanja I Odgovori. Jednostavnu administrativnu definiciju daje zakon o proračunu (nn 96/03), ili skraćeno zop, prema kojemu je državni proračun akt kojim se procjenjuju prihodi i primici te utvrđeni rashodi i izdaci države. Izvršavanju proračuna za pojedinu godinu, kazne za neispunjavanje obveza te druga pitanja u izvršavanju proračuna.

Pitanja i odgovori o sistemu obrazovanja u Americi - PART ...
Pitanja i odgovori o sistemu obrazovanja u Americi - PART ... from i.ytimg.com
Zakon o umjetničkom obrazovanju javne ustanove koje obavljaju djelatnost umjetničkog obrazovanja su umjetničke škole i druge javne ustanove. Bez obzira na propise temeljem koji se čuva arhivsko i registraturno gradivo obveznika zakon o javnoj nabavi sadrži odredbe o pohrani dokumentacije o. Zakon o udrugama zakon o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija pravilnik o neprofitnom najbitnija pitanja:

Godine propisuje mogućnost zaključenja ugovora o finansijskom lizingu nepokretnosti.

Godinu podneli u papirnom obliku pre 01.04.2015. Infostud ne odgovara za postupke posetilaca koji uslede iz upotrebe pravnih saveta objavljenih na. Sve institucije koje plaćaju naknadu i dio su nadzirane grupe imenuju jedan subjekt koji će postupati u svojstvu obveznika naknade u ime cijele grupe u. Imajući u vidu navode iz vašeg dopisa, obaveštavamo vas da je 26.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel