utorak, 22. rujna 2020.

Voditelj Brodice B Kategorije Pitanja I Odgovori

Voditelj Brodice B Kategorije Pitanja I Odgovori. Tečaj voditelj brodice kategorije b se provodi u skladu sa zahtjevima članka 52. Uz našu stručnu pomoć, brzo i jednostavno savladati ćete program ispita i uspješno ga položiti.

VODITELJ BRODICE Tečaj B kategorije u trajanju 8 sati ...
VODITELJ BRODICE Tečaj B kategorije u trajanju 8 sati ... from www.ponudadana.hr
Nakon stečene prakse samostalna vožnja brodice, komunikacija s gostima, pranje, čišćenje i održavanje brodice, vršenje nadzora nad tehničkom ispravnošću brodice. Složení teoretické zkoušky na kapitanátu v chorvatsku. Birati možete između više termina u kolovozu nautički klub mirno more organizira u zagrebu jednodnevni tečaj s kojim ćete steći uvjerenje za voditelja brodice b kategorije za 199 kuna.

Da biste pristupili ispitu za voditelja brodice kategorije a (za upravljanje brodicama dužine do sedam metara, s motorom do 15 kilovata) potrebno je imati napunjenih 15 godina.

Cijene noćenja u lučicama i sidrištima u 2010. Priručnik za voditelja brodice i mornara ?nik za voditelja brodice i mornara motoriste podsjetnik u plovidbi i osnove plovidbe 1. A) ima pomorsko zvanje u službi palube ili b) ima pomorsko zvanje u službi stroja pod uvjetom da položi dopunski ispit iz predmeta: Pomorska najćešća pitanja i odgovori.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel