ponedjeljak, 21. rujna 2020.

Psiho Testovi Za Oružni List

Psiho Testovi Za Oružni List. Psihologija, zabava, igra i možda više od igre. Testovi za b kategoriju testovi za c kategoriju testovi za d kategoriju testovi prve pomoći i imamo dopunske testove teorije za sve kategorije i prvu pomoć.

Psiho Test Online Psihocentrala
Psiho Test Online Psihocentrala from nitrocdn.com
Za vas smo izdojili uopšteni test opšte informisanosti koji vam mogu pomoći da se bolje spremite za neki od prijemnih ispita ili da jednostavno proverite svoje znanje iz opšte kulture čisto iz radoznalosti. Podijeljena su u 3 oblasti teorija znakovi i raskrsnice koje se polažu na teorijskom dijelu ispita i prve pomoći koji se polaže kao poseban test. Ljudi koji imaju jasan plan obično vide i jasan, ravan put za koji je jasno kuda vodi.

Psihologija, zabava, igra i možda više od igre.

Sigmund frojd, otac psihoanalize, osmislio je jedan jednostavan, ali veoma zanimljiv test koji bii trebalo da vam pomogne da spoznate šta je ono što je u životu za vas bitno, čime se vodite pri odlukama, ali i uopšte kako se osećate u ovoj fazi života. Potrebno je da po redosledu pitanja, odaberete jednu od cetiri ponudjenje mogucnosti (odgovora). Kod nekih osoba psiholoko testiranje pobuuje odreeni strah. Poslodavcima su najzanimljivije sljedeće osobine kandidata:


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel