utorak, 1. rujna 2020.

Psiho Test Za Vozački Ispit

Psiho Test Za Vozački Ispit. Testovi za vozacki ispit b kategorije,20 online testova za voznju,740 pitanja.resavanjem testova vi ucite.odmah dobijate potvrdu o tacnom ili netacnom odgovoru na pitanje. Testovi za b kategoriju testovi za c kategoriju testovi za d kategoriju testovi prve pomoći i imamo dopunske testove teorije za sve kategorije i prvu pomoć.

Apsurdima Nema Kraja Ako Se Polaganje Vozackog Otegne Na Lijecnicki Morate Dvaput Novi List
Apsurdima Nema Kraja Ako Se Polaganje Vozackog Otegne Na Lijecnicki Morate Dvaput Novi List from www.novilist.hr
Nikoga ne iznenađuje što ispit prođe tek svaka peta osoba. Ma gluposti.psiho test.malo provjeri reflekse. Do danas sam uradio oko 30 časova vožnje od toga samo 2 nepuna časa poligon.

Ruta za polaganje trećeg dijela ispita osmišljena je tako da provjerava kandidata za poznavanje prometnih pravila.

Pitanja su bila slična onima koja se koriste na polaganju, ali je test svakako koristan i onima koji već imaju vozačku dozvolu, aa žele da provere koliko dobro poznaju pravila u saobraćaju. Test raspoznavnja boja koji se koristi prilikom polaganja vozačkog ispita. Pitanja su bila slična onima koja se koriste na polaganju, ali je test svakako koristan i onima koji već imaju vozačku dozvolu, aa žele da provere koliko dobro poznaju pravila u saobraćaju. Psiho test od pitanja do rezultata selekcija hr.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel