utorak, 22. rujna 2020.

Psiho Test Pitanja I Odgovori

Psiho Test Pitanja I Odgovori. Odgovori na ispitna pitanja iz prirucnika predmeta prometni propisi i sigurnosna pravila. Kad je u pitanju određeni psiho test, pitanja i odgovori se nerijetko mogu pronaći čak i na internetu.

Test kreativne logike - IQ testovi
Test kreativne logike - IQ testovi from iq-testovi.com
Ovaj test možete raditi iznova, svakih nekoliko dana. Frojd je osmislio genijalan psiho test od 8 pitanja koja razotkrivaju vašu srž do tančina i precizno otkrivaju kakvi ste zaista. No umjesto da zovete taksi službu, opustite se, poslodavac želi vidjeti vašu sposobnost analitičkog razmišljanja , pogotovo u stresnim situacijama.

Pročitajte sljedeća pitanja, zamišljajući scene u svom umu i ovo je bio test koji govori o vašim odnosima.

A onda uzmite olovku i papir i zapišite odgovore na sledeća pitanja. Pitanja i odgovori koji bi mogli spasiti život vašem detetu. Svakodnevno se susrećemo sa različitim životnim pitanjima na koja želimo i trebamo znati šerijatski odgovor. Koje se tiču pitanja finansijske obaveznosti svih vlasnika posebnih delova i zajedničke imovine (raspolaganje zajedničkim delovima zgrade, poveravanje upravljanja profesionalnom upravniku, kreditno zaduživanje stambene zajednice i odlučivanje o posebnim/internim pravilima o međusobnim.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel