nedjelja, 27. rujna 2020.

Pitanja I Odgovori Iz Prve Pomoci

Pitanja I Odgovori Iz Prve Pomoci. Kod premještanja hvatati za dva susjedna zgloba i umjereno istezati u suprotnim smjerovima pridržavati rukom ispod mjesta prijeloma. Iz eventualno zapaljenog vozila najprije osloboditi putnike.

Ispitna Pitanja I Odgovori Za Sss Medicinska Sestra Tehnicar Ju Bolnica Travnik
Ispitna Pitanja I Odgovori Za Sss Medicinska Sestra Tehnicar Ju Bolnica Travnik from www.bolnicatravnik.ba
Prilikom klasičnog načina utapanja žrtva u paničnom strahu izvodi nesvrsishodne pokrete rukama kako bi se održala na površini. Odgovori na pitanja iz prve pomoci i knjiga. Prilikom pružanja prve pomoći, mjesto gdje se nalazi rana treba osloboditi odjeće (svlačenjem ili, ako je najvažnija mjera pružanja prve pomoći je zaustavljanje krvarenja u slučaju da rana jako krvari, a u cilju sprječavanja iskrvarenja i cirkulatornog kolapsa (šoka).

2.značenje i pravila pružanja prve pomoći!

Pažljivo postupati da se ne izazovu još veća oštećenja. Sekcija u kojoj odgovaramo na vaša pitanja iz oblasti prenosa vlasništva motornih vozila. Pitanja i odgovori po jedanaesti put! Prilikom pružanja prve pomoći, mjesto gdje se nalazi rana treba osloboditi odjeće (svlačenjem ili, ako je najvažnija mjera pružanja prve pomoći je zaustavljanje krvarenja u slučaju da rana jako krvari, a u cilju sprječavanja iskrvarenja i cirkulatornog kolapsa (šoka).


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel