srijeda, 16. rujna 2020.

Ispitna Pitanja Za Agenta Nekretnina

Ispitna Pitanja Za Agenta Nekretnina. Na linku katalog ispitnih pitanja možete preuzeti popise pitanja za stručni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina, što ne isključuje mogućnost da na ispitu bude postavljeno i neko drugo pitanje koje je obuhvaćeno programom stručnog ispita, a nije navedeno u katalozima ispitnih pitanja. Pitanja i odgovori za struni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina trgovaka drutva i ugovori 1.

VOZACKI ISPIT Vozila - ISPITNA PITANJA ZA TEORIJSKI ISPIT ...
VOZACKI ISPIT Vozila - ISPITNA PITANJA ZA TEORIJSKI ISPIT ... from imgv2-2-f.scribdassets.com
Ima puno toga da se nauči i napamet, posebno ako ste novi u po Ispitna komisija utvrđuje i postavlja ispitna pitanja, sprovodi test i usmeni deo stručnog ispita i vrši ocenjivanje kandidata u skladu sa odredbama ovog pravilnika. Gradivo koje treba da spremite nije nimalo bezazleno.

Nakon izdanja skripte za stručni ispit 2009.g., pripremljeno je drugo izdanje koje se razlikuje strukturno i sadržajno.

Za 100 kn posredovanje u prometu nekretnina 244 strana, 2008. Ispitna pitanja za polaganje strucnog ispita za agenta nekretnina hrvatska. Learn more about scribd membership. Pitanja i odgovori za struni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina trgovaka drutva i ugovori 1.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel