četvrtak, 27. kolovoza 2020.

Pitanja I Odgovori Za D Kategoriju

Pitanja I Odgovori Za D Kategoriju. Na službeni email sindikata pomoraca hrvatske svakodnevno dolazi niz upita, na koje uvijek izmjene pomorskog zakonika koje se odnose na poreze predviđaju se samo za tonnage tax, a ne i na oslobođenje od plaćanja poreza za pomorce po osnovi rada u međunarodnoj plovidbi. Na prvoj strani kandidat unosi podatke o sebi, a ostale strane sadrže ispitna pitanja.

Pitanja i Odgovori Za Ispit Iz Uvoda 2013-2014
Pitanja i Odgovori Za Ispit Iz Uvoda 2013-2014 from imgv2-2-f.scribdassets.com
Vi slobodno pitajte šta god vam padne na pamet, a ja ću još slobodnije da odgovaram šta. Dajemo vam odgovore na najvažnija pitanja o našim prefa aluminijskim proizvodima. Motor sa unutranjim sagorevanjem (motor sus) spada u kategoriju toplotnih motora, kod kojih se hemijska energija goriva, putem sagorevanja, pretvara u toplotnu energiju koja se zatim.

.o izračunu naknade za nadzor i podatcima za kontakt s obveznikom naknade.

* pojedinačna poreska prijava na obrascu ppp pd za poreze i doprinose po odbitku podnosi se pre svake isplate prihoda. Ukoliko želite da postavite pitanje upravi carina, molimo vas, da mejl uputite na adresupr@carina.rs. ~dobrodosli~ mi smo stranica koja vam uz pomoc svojega znanja i lajkatelja daje odgovore na vasa pitanja. Da li je automatsko oružje legalno za civile?


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel