srijeda, 19. kolovoza 2020.

E Propusnica Pitanja I Odgovori

E Propusnica Pitanja I Odgovori. Eventualna pitanja u vezi s izdavanjem propusnica mogu se uputiti i na telefonske brojeve: Trebaju li djeca / maloljetne osobe imati propusnicu u slučaju napuštanja županije u kojoj imaju prebivalište ili boravište, ako je.

E Propusnica Ucestala Pitanja I Odgovori Na Jednom Mjestu Varazdinski Hr
E Propusnica Ucestala Pitanja I Odgovori Na Jednom Mjestu Varazdinski Hr from d35nxk5xx1d0px.cloudfront.net
Propusnica im je potrebna pa je trebaju zatražiti od stožera cz u županiji u kojoj imaju prijavljeno prebivalište ili boravište i pri tome priložiti poziv stranog poslodavca te ga ponijeti sa sobom na put i pokazati na zahtjev službene osobe. E propusnica pitanja i odgovori. Ministar zdravstva odgovarao na sva pitanja građana o koronavirusu.

Međutim, pitanja i nedoumica je mnogo pa su na stranici koronavirus.hr objavljene detaljne upute te odgovori na učestala pitanja koje prenosimo u cijelosti.

Na službeni email sindikata pomoraca hrvatske svakodnevno dolazi niz upita, na koje uvijek tražimo točne nadam se da cete odgovoriti, sva pitanja su potpuno legalna (moraliziranje ostavimo po strani) i dajte tocnu i transparentnu informaciju kako bi se mogli ravnat prema tome? Sve što morate znati na jednom mjestu. Ne, ukoliko se predmeti 16.zašto moram da se registrujem? Uprava carina > informacije > pitanja i odgovori.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel