nedjelja, 26. srpnja 2020.

Psiho Test Za B Kategoriju

Psiho Test Za B Kategoriju. Documents similar to testovi za vježbu za b kategoriju vozila. Pripremili smo vam trineaest testova za polaganje vozačkog ispita iz b kategorije.

Produzenje Vozacke Wtf
Produzenje Vozacke Wtf from lh6.googleusercontent.com
Na samom polaganju neophodno je da ponesete važeću ličnu kartu, nije dozvoljeno izaći na test u kratkom šorcu ili mini suknji, golih ramena ili u garderobi sa vređajućim natpisima. Kategorije starosni uslovi za upis: Danas zelim da vam pokazem kako izgledaju testovi za voznju b kategorija u 2017 godini.

Test na prawo jazdy kategorii b uznaje się za zakończony wynikiem pozytywnym po uzyskaniu co najmniej 68 punktów.

Na samom polaganju neophodno je da ponesete važeću ličnu kartu, nije dozvoljeno izaći na test u kratkom šorcu ili mini suknji, golih ramena ili u garderobi sa vređajućim natpisima. Earn money testing for the brands you love. Za vas faktor iskustva nema bitan utjecaj, skloni ste ponavljanju principa istih grešaka (karma ili?) u novim ili sličnim situacijama, kao i sa novim osobama. Ovim tekstom samo informišemo vozače koji planiraju da polože za određenu kategoriju, kako bi znali koje još kategorije vozila će smeti da voze pored one kategorije za koju polažu.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel