petak, 17. srpnja 2020.

Pitanja Iz Biologije Za Malu Maturu

Pitanja Iz Biologije Za Malu Maturu. Priručnici za nastavnike metodika nastave biologije. Online testovi za malu maturu pomoći će vam da jednostavno i lako proverite stečeno znanje i što spremniji dočekate malu maturu.

Download Mala Matura Testovi 2018 Free For Android Mala Matura Testovi 2018 Apk Download Steprimo Com
Download Mala Matura Testovi 2018 Free For Android Mala Matura Testovi 2018 Apk Download Steprimo Com from lh3.googleusercontent.com
Testovi za malu maturu danas, 14. Učenici su proteklih dana polagali test iz srpskog i matematike. Prijemni ispit trajaće 3 dana, a sadržaće testove iz maternjeg jezika, matematike i kombinovanog testa koji sadrži pitanja iz oblasti biologije, fizike, hemije, istorije i.

Juna u okviru kombinovanog testa imati pitanja iz hemije, fizike, biologije, geografije i istorije.

Juna, đaci će rešavati test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, drugog dana zadatke iz matematike, a trećeg novouvedeni kombinovani test sa pitanjima iz fizike, biologije, hemije, geografije i istorije. Sva tri ispita počinju u devet sati. Na sajtu rtv.rs, u odeljku digitalne pripreme za malu maturu, učenici će imati priliku da svakog radnog dana pogledaju izbor od tri do ukupno dve stotine zadataka iz matematike, srpskog jezika, biologije, hemije, fizike, geografije i istorije. Nikola je ovu aplikaciju počeo da razvija još početkom školske godine tako što je polako počeo da uči programiranje i razvoj android aplikacija.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel