utorak, 14. srpnja 2020.

Pitanja I Odgovori Poreska Uprava

Pitanja I Odgovori Poreska Uprava. Kontakt servis za nagradnu igru „uzmi račun i pobedi 2021 i ova internet stranica nisu namenjeni davanju pravnih saveta i instrukcija za primenu pravila ove nagradne igre, a dati odgovori predstavljaju smernice koje nisu obavezujućeg karaktera. Na ovom mjestu možete naći i sva pitanja i odgovore klasifikovane po poreskim oblicima

Poreska Uprava Rs Prijavite Nepokretnosti Izbjegnite Sankcije Banjaluka Net
Poreska Uprava Rs Prijavite Nepokretnosti Izbjegnite Sankcije Banjaluka Net from banjaluka.net
Posle namirenja poreskog duga u prinudnoj naplati poreska uprava je dužna da u roku od dva dana podnese zahtev za brisanje založnog prava. Odgovori na pitanja zašto su baš sada i na takav način pokrenuli naplatu ovih dugova, te koliko toga pokušavaju da naplate, iz pu nisu uopšte stigli. Ukoliko imate primedbe i žalbe u poštanskom saobraćaju iste pošaljite na jednu od ponuđenih adresa:

Ukoliko želite da postavite pitanje upravi carina, molimo vas, da mejl uputite na adresupr@carina.rs.

Ukoliko imate primedbe i žalbe u poštanskom saobraćaju iste pošaljite na jednu od ponuđenih adresa: Na ovom mjestu možete naći i sva pitanja i odgovore klasifikovane po poreskim oblicima Na sva ova pitanja poreska uprava bila je po zakonu dužna da odgovori danasu, naložio je pre dve nedelje poverenik za informacije od javnog značaja, nakon što je prihvatio žalbu našeg lista na odluku pu da ove podatke, koje smo od njih tražili još septembra prošle godine, sakrije od javnosti. Da li se prilikom sastavljanja finansijskih izvještaja opšte namjene na datum 31.12.2017.godine može primjeniti međunarodni uprava kompanije ima obavezu da pravi procjenu rizika naplate potraživanja pri svakom konkretnom poslovnom odnosu i.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel