ponedjeljak, 27. srpnja 2020.

Ispitna Pitanja Za B Kategoriju

Ispitna Pitanja Za B Kategoriju. Prvo se radi poligon, pa onda vožnja po gradu. Home ispitne putanje za b i be kategoriju.

Prirucnik Ispitna Pitanja S Odgovorima Za A1 A2 A B I B E Kategorije
Prirucnik Ispitna Pitanja S Odgovorima Za A1 A2 A B I B E Kategorije from www.njuskalo.hr
Na sajtu auto škole stop line možete rešavati testove sa orginalnim ispitnim pitanjima od kojih se formiraju testovi za polaganje teorijskog ispita. U koju kategoriju vozila pripada crveno vozilo na slici? Prijave ispita se primaju najkasnije do 8 dana pre zakazanog termina za polaganje ispita.

Obuka je jako bitna i potrebno je shvatiti je ozbiljno jer je činjenica da većina kandidata koji nisu bili pažljivi u ovom periodu trase koje ćete sa instruktorom proći tokom obuke, koja traje 40 časova (sve ukupno na poligonu i u gradu) su i vaša ispitna pitanja za ovaj deo obuke.

Bodovna lista praktičnog ispita za b kategoriju. Na prvoj strani kandidat unosi podatke o sebi, a ostale strane sadrže ispitna pitanja. Koje su obaveze vezane za oznaku p (početnik) ? Uzdužni dio kolnika namijenjen za promet vozila u jednom smjeru, s jednom prometnom trakom ili više prometnih traka obilježeni ili neobilježeni dio kolnika čija propisi u cestovnom prometu.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel