subota, 18. srpnja 2020.

Ispitna Pitanja Strategijski Menadzment

Ispitna Pitanja Strategijski Menadzment. Univerzitet u novom sadu ekonomski fakultet u subotici dr. Prema fayolu, menadžment predstavlja strategijski menadžment predstavlja moderan pristup upravljanju preduzećem, pod kojim se znak pitanja (problematična deca) su proizvodi ili poslovi sa niskim relativnim tržišnim učešćem i sa.

ivo andric
ivo andric from imgv2-1-f.scribdassets.com
Najčešće se strategija shvata kao odluka kojom se daje pravac rasta i razvoja preduzeća na domaćem i međunarodnom tržištu. Strategija često zahteva promenu organizacione strukture i ona predstavlja racionalno reagovanje na događaje u sredini. Strategisko planiranje 4 text of strategijski menadzment.

Dana 27/8/14 • svrstano u:

Strategija često zahteva promenu organizacione strukture i ona predstavlja racionalno reagovanje na događaje u sredini. Click on document ispitna pitanja ii kolokvijum menadzment promjenama marija dj.doc to start downloading. Uskladjivanje rokova vezivanja sredstava i rokova raspoloživosti izvora finansijska strategija i taktika raspodjele neto dobiti. Informacije mogu biti o poslovanju poduzeća i o okolini poduzeća.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel