ponedjeljak, 29. lipnja 2020.

Pitanja I Odgovori Na Engleskom Jeziku

Pitanja I Odgovori Na Engleskom Jeziku. Predstavljamo vam pitanja i odgovore na engleskom jeziku koji su vezani za upoznavanje novih ljudi.preporučite nas prijateljima!kliknite na crveno dugme. Sposobnost postavljanja općih i posebnih pitanja potrebna je svakome tko želi ovladati engleskim jezikom.

8 Razred English With Marina
8 Razred English With Marina from englishteachermarina.files.wordpress.com
Što učiniti ako ste primitivan? Kontakt obrazac koji koristi ovaj sistem je na engleskom i zato su neki tekstualni delovi napisani na engleskom jeziku i za sada se, nažalost, ne mogu promeniti. Kao što vidite danas o.

Zvuk je dostupan za kompletan engleski vokabular na ovoj stranici — jednostavno kliknite na bilo koju riječ da biste ga čuli.

Andjeo_na_metli08 hvala ti puno na pitanjima.stižu i odgovori!. Popuni jednostavan formular i odgovori na pitanja o sebi. Svetovna poezija bestijar, debata, kratke lirske pesme religiozna knjievnost na engleskom jeziku sastoji se od malog broja dela. * poslovno ime se može registrovati i na jeziku nacionalne manjine tako što će se pored poslovnog imena na srpskom jeziku upisati i poslovno ime na kako skupština stambene zajednice odlučuje po određenim pitanjima?


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel