četvrtak, 4. lipnja 2020.

Pitanja I Odgovori Ginekologa

Pitanja I Odgovori Ginekologa. Bezuslovno poverenje preko 14.000 zadovoljnih pacijenata stekla je kroz više od 20 godina rada. Prijavite se za newsletter iz kategorije:

Ginekolog Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr
Ginekolog Najnovije I Najcitanije Vijesti Index Hr from ip.index.hr
Ginekolozi i akušeri svakodnevno dobijaju bezbrojna pitanja od trudnica i njihovih muževa. Sve što se objavljuje na ovoj stranici je u ime allaha i radi postizanja njegovog, subhanehu ve te'ala see more of fetve (pitanja i odgovori) on facebook. 2 • pitanja i odgovori upoznajte nas bolje podelite članak.

Ginekolozi i akušeri svakodnevno dobijaju bezbrojna pitanja od trudnica i njihovih muževa.

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu. Poštovana, kod policističnih jajnika preporučujemo upotrebu naše čajne mešavine calendulae compositum tokom tri meseca u kontinuitetu, potom preporučujemo kontrolu kod ginekologa. Kada sam ginekologa pitala za laparoskopsku operaciju, rekao mi je da sam mlada. Takođe, možemo da uklonimo sve izmenjene ćelije sa grlića materice koje bi mogle da postanu kancerogene, ali se te ćelije moraju na vreme prepoznati, a to se može postići samo ako žene budu redovno išle kod ginekologa.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel