četvrtak, 18. lipnja 2020.

Pitanja I Odgovori 2020

Pitanja I Odgovori 2020. Najčešća pitanja i odgovori „dani otvorenih vrata dukata u šk. Koliko avatara će biti na štandu?

Stigla Pitanja I Odgovori Biste Li Prosli Na Maturi Iz Hrvatskog 24sata
Stigla Pitanja I Odgovori Biste Li Prosli Na Maturi Iz Hrvatskog 24sata from img.24sata.hr
Saznajte više o poslovima posredovanja i dobiti informacije o dužnostima i odgovornostima, zahtjevima za obrazovanje, rasponu. Svaki štand će imati jedan avatar koji može biti ženski ili muški. Kontakt servis za nagradnu igru „uzmi račun i pobedi 2020 i ova internet stranica nisu namenjeni davanju pravnih saveta i instrukcija za primenu pravila ove nagradne igre, a dati odgovori predstavljaju smernice koje nisu obavezujućeg karaktera.

Slijedom velikog broja vaših upita na jednom mjestu donosimo razjašnjenje najčešćih nedoumica vezano za natječaj iz mjere 6.2.

U odgovorima su navedena rješenja i prijedlozi koji su sada relevantni. Međutim, s obzirom na stalnu promjenu epidemiološke usluge pomoćnika u nastavi/stručnoga komunikacijskog posrednika učenicima s teškoćama u razvoju za 2019./2020. Vi slobodno pitajte šta god vam padne na pamet, a ja ću još slobodnije da odgovaram šta. Pozdrav, do kada mogu zadržati sobu odnosno trebam li podnositi prijavu ako želim nastaviti koristiti istu sobu u vašem domu i u tijekom ljeta.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel