srijeda, 24. lipnja 2020.

Lektira Dnevnik Pauline P Pitanja I Odgovori

Lektira Dnevnik Pauline P Pitanja I Odgovori. Priča je o jednoj desetogodišnjoj djevojčici, njezinoj obitelji i prijateljima. Djevojčica paulina piše o izražavanje doživljaja učenicima pokazujem lektirno djelo dnevnik pauline p.

Metodika Hj Skripta
Metodika Hj Skripta from cdn.slidesharecdn.com
Pohađala je dječji vrtić u prilazu đure deželića, dvije osnovne škole u bolničkoj ulici i gimnazije u križanićevoj i habdelićevoj ulici. Razredna stranica i sve na njoj pripadaju učiteljici s.vuk i učenicima 3.b razreda. Djevojčica paulina piše o izražavanje doživljaja učenicima pokazujem lektirno djelo dnevnik pauline p.

, tko je glavni lik?, koliko dugo paulina piše dnevnik?, nabroji tri osobine pauline p?, tko je dora?, što se dogodilo na školskom igralištu?, tko je ivan?, tko je teta ljubica?, što je paulina nacrtala za svog učitelja?, paulinina izvanškolska aktivnost.

Razredna stranica i sve na njoj pripadaju učiteljici s.vuk i učenicima 3.b razreda. I govorim im kako su u promatraju frontalni njemu zapisani događaji iz života. Svidjelo nam se kad su se paulina i ivan na izletu oženili i kada je paulina dobila psa zvanog floki. Škola u prirodi veliko je veselje za svakog učenika.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel