petak, 26. lipnja 2020.

Ispitna Pitanja Za Licencu Obezbedjenja

Ispitna Pitanja Za Licencu Obezbedjenja. Osim navedenih zahteva, da bi kandidat mogao da polaže stručni ispit za vršenje poslova privatnog obezbeđenja on mora i da poseduje dokaz da je pohađao jednu od sledećih obuka: Privatno obezbeđenje obuhvata pružanje usluga, odnosno vršenje poslova zaštite lica, imovine i poslovanja fizičkom i tehničkom zaštitom kada ti poslovi nisu u isključivoj nadležnosti državnih organa, kao i poslove transporta novca, vrednosnih i drugih pošiljki, održavanja reda na javnim skupovima, sportskim priredbama i drugim mestima okupljanja građana.

Pitanja I Odgovori Za Licencu Obezbedjenja Pametno
Pitanja I Odgovori Za Licencu Obezbedjenja Pametno from imgv2-1-f.scribdassets.com
Da bi dobio licencu moras iz svog dzepa da platis 35 000 dinara. Stupanjem na snagu zakona o izmenama i dopunama zakona o republičkim administrativnim taksama („službeni glasnik rs, br. Uputstvo za podnošenje zahteva za izdavanje licenci.

2) i 3) ovog člana kandidat izvlači ispitna pitanja.

Polaganje organizuje ispitna komisija imenovana od strane ministarstva zdravlja br. 43/03, 83/15), utvrđene su takse za izdavanje licenci po zakonu o privatnom obezbeđenju čime su se stekli uslovi za izdavanje licenci. Za prijavu završnog ispita kandidat mora dostaviti: Ja sam trenutno u fazi sticanja licence i znam tacno koliko sam se naplacao,sve sam.plus lekarsko uverenje koje je otislo i do 50 e za sluzbenika obezbedjenja.pa kad dodam i za prevoz do beograda.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel