ponedjeljak, 15. lipnja 2020.

Ispitna Pitanja Za Agenta Nekretnina

Ispitna Pitanja Za Agenta Nekretnina. Pitanja i odgovori za stručni ispit agent posredovanja u prometu nekretninama. Tko se može baviti posredovanjem u prometu nekretnina?

Aispit1ispitna Pitanja Za Polaganje Strucnog Ispita Agent Neretnina
Aispit1ispitna Pitanja Za Polaganje Strucnog Ispita Agent Neretnina from img.dokumen.tips
Inteligentni agenti (omogućuju pokretanje svakodnevnih aktivnosti automatski), a izmjenom ili presretanjem radnji agenta mogu se izvoditi kriminalne aktivnosti različitog tipa (krađa, brisanje, neovlaštena izmjena podataka i sl.) To je prvi digitalni katastar nepokretnosti koji nas čini liderima u regionu , izjavio je direktor uprave za nekretnine, dragan kovačević. Ovlašteni posrednici u prometu nekretnina nakon adekvatne edukacije, polažu stručni ispit za agenta u prometu nekretnina koji im omogućuje stručno i profesonalno bavljenje.

Osobe koje su do dana stupanja na snagu zakona o posredovanju u prometu nekretnina završile osposobljavanje za posrednika u prometu nekretnina.

Ovlašteni posrednici u prometu nekretnina nakon adekvatne edukacije, polažu stručni ispit za agenta u prometu nekretnina koji im omogućuje stručno i profesonalno bavljenje. Svaka država ima svoj vlastiti odbor za nekretnine. Pitanja i odgovori za struni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina. To je evidencija voena elektroninom obradom podataka o pravnom stanju nekretnina mjerodavnom za pravni promet, koja se sastoji od katastarskih podataka o obliku, povrini i.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel