utorak, 12. svibnja 2020.

Psiho Testovi U Slikama

Psiho Testovi U Slikama. Možda ju vidimo i punu, ali se plašimo da se ne prolije, a možda je prazna, ali smo uvjereni da će se napuniti…. Psihološki testovi ličnosti sastoji se od niza pisanih iskaza (ajtema, stavki ili čestica) u vezi kojih ispitanik (onaj koji popunjava test) daje odgovore.

Najtocniji Psiho Test Izaberi Sliku Koja Te Najvise Privlaci I Otkrit Cemo Vam Sto Vam Je U Podsvijesti Vaznije Od Icega Stranica 2 Od 2 Sasava Ja
Najtocniji Psiho Test Izaberi Sliku Koja Te Najvise Privlaci I Otkrit Cemo Vam Sto Vam Je U Podsvijesti Vaznije Od Icega Stranica 2 Od 2 Sasava Ja from www.sasava-ja.com
Sugestibilnost, komformizam i samopotovanje, logiku funkciju misli i zdravlje linosti. Ukratko, sve ono što nas oblikuje kao osobu, određuje vidimo li čašu punu ili praznu, ali i znatno slojevitije: Psiho testovi uto mar 11, 2014 3:49 pm.

Naslovna ključne reči psiho testovi.

Uradite ovaj test vrlo je zanimljiv ( ako ga negde ima, brsite naslov: Zato kasem da psiho test nije nuzno potreban ako i neke od najuspijesnijih svjetskih tvrtki moze bez njega. Doduše prodaje čaršafe i posteljine, ali ako već za to niste kucajte psiho test, ili još bolje to na engleskom, pa će vam izaći pregršt stvari koje vam mogu reći, je li, dosta toga o vama. Test inteligencije i zabavni testovi.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel