nedjelja, 31. svibnja 2020.

Pitanja I Odgovori Iz Opste Kulture

Pitanja I Odgovori Iz Opste Kulture. Zevsinformisanosti … antagonizam je vrsta : Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Test opste informisanosti sa fakulteta za pravne i ...
Test opste informisanosti sa fakulteta za pravne i ... from image.slidesharecdn.com
Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Da, ove reči jesu sinonimi, ali osoba sa dobrom erudicijom jeste dobro obrazovana, ali dobro obrazovana osoba ne mora imati dobru erudiciju. „stigao sam malo pre radnog vremena. 8.

———imam problem lenjosti creva i koristio sam čaj sena ali mi je moj lekar opšte prakse skrenuo pažnju da ga ne koristim često jer ću stvoriti naviku.

Geografija, istorija, fizika, hemija, biologija, medicina, književnost, religija, mitologija, politika, ekonomija, umetnost, sport i informatika. Termin erudicija iz latinskog jezika može da se prevede kao načitanost: Međutim, samo manje od 10% stanovništva može ispravno da odgovori na neka najčešća pitanja koja se tiču opšteg znanja. Da, ove reči jesu sinonimi, ali osoba sa dobrom erudicijom jeste dobro obrazovana, ali dobro obrazovana osoba ne mora imati dobru erudiciju.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel