subota, 16. svibnja 2020.

Ispitna Pitanja Agent Za Nekretnine

Ispitna Pitanja Agent Za Nekretnine. Skriptu je napravila agentica za nekretnine koja je položila ispit iz prvog pokušaja sa najboljim rezultatom, i u njoj su sva pitanja i odgovori(njih preko 400). Teksaški podaci o ispitima za nekretnine.

Socijalista Disciplinski Prijetnja Prirucnik Za Polaganje Ispita Za Agenta U Prometu Nekretnina Electricitepjc Com
Socijalista Disciplinski Prijetnja Prirucnik Za Polaganje Ispita Za Agenta U Prometu Nekretnina Electricitepjc Com from imgv2-2-f.scribdassets.com
Zanima me koliko je isplativo biti agent za nekretne i da li netko zna da li agencije za nekretnine zapošljavaju nove ljude i koji su uvjeti za dobijanje posla te kako se kreće plaća puno hvala!!! Uprava za nekretnine u okviru projekta impuls organizovala radionicu. Ostavljate utisak ozbiljne, pouzdane i odgovorne osobe.

Besplatan, brz i povoljan način da pronađete posao između 1.500+ otvorenih radnih mjesta.

Ispitna pitanja za polaganje strucnog ispita agent neretnina. Ekspert nekretnine vaš su partner pri kupnji, prodaji i najmu nekretnina na području splita, solina, kaštela, trogira, čiova i okolice, te čitave republike hrvatske. Uprava za nekretnine u okviru projekta impuls organizovala radionicu. Naša agencija bavi se posredovanjem u prodaji ili najmu.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel