četvrtak, 30. travnja 2020.

Pitanja I Odgovori Dusan Velickovic

Pitanja I Odgovori Dusan Velickovic. Sve sto vas zanima pisite u sms poruci, datum rodjenja, pitanje i posaljite na 6677, broj je za srbiju,za cg,ukucate dusan i poruku posaljite na 14530. Join facebook to connect with dusan velickovic and others you may know.

Jelena Je Imala Negativnu Karmu Preko Oceve Loze I Ona Je Svojom Glavom Otplatila Dugove Predaka Astrolog Dusan Velickovic O Momentu Ubistva Pevacice I Novoj Optuznici Protiv Zorana
Jelena Je Imala Negativnu Karmu Preko Oceve Loze I Ona Je Svojom Glavom Otplatila Dugove Predaka Astrolog Dusan Velickovic O Momentu Ubistva Pevacice I Novoj Optuznici Protiv Zorana from www.kurir.rs
Dusan velickovic is on facebook. Never miss another show from dusan velickovic. Drago mi je što žika ima prostora i ukusa da odgovori na sva pitanja.

Lično odgovara na sva vaša pitanja, pravi dnevne horoskope i natalne karte.

Drago mi je što žika ima prostora i ukusa da odgovori na sva pitanja. Takođe, kaže da ne zna da li su dušan spasojević i milorad bracanović, tada nčelnik db za tajno praćenje i prisluškivanje dolazili u kulu, ali zna da su dolazili zoran đinđić i čedomir jovanović. Na osnovu tvog datuma rođenja i trenutnih nebeskih aspekata daje precizne prognoze. Odbor predložio skupštini da duliću ukine imunitet.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel