ponedjeljak, 27. travnja 2020.

Ispitna Pitanja Iz Fizike

Ispitna Pitanja Iz Fizike. Za prolaznu ocjenu student mora znati osnovne pojmove iz svih pitanja i skupina 1. Osnovni pojmnovi kinematike translatornog i rotacionog kretanja 2.

Ispitna Pitanja Iz Elektrotehnike Sa Elektronikom Tfzr Pitanja Iz Elektromagnetna Indukcija 33 Elektromagnetna Indukcija 34 Faradejev Zakon Indukcije I Lencovo Pravilo 35
Ispitna Pitanja Iz Elektrotehnike Sa Elektronikom Tfzr Pitanja Iz Elektromagnetna Indukcija 33 Elektromagnetna Indukcija 34 Faradejev Zakon Indukcije I Lencovo Pravilo 35 from reader023.dokumen.tips
Naime, dobili smo neke testove i predvidjeno je da se sami potrudimo za odgovore, pa bih da se konsultujem s vama. Šta sa zatamnjenim staklima na vozilima? Za prolaznu ocjenu student mora znati osnovne pojmove iz svih pitanja i skupina 1.

Možete preuzeti ispitna pitanja za usmeni dio ispita koji će biti održan 17.6.2016.

Ispitna pitanja za ispit iz fizike. Iskaite zakon o ouvanju koliine gibanja i zakon o ouvanju ukupne energije. Nauka o boji pitanja za pismeni ii deo. Ako želite položiti ispite iz fizike, morat ćete obratiti pažnju u razredu i redovno proučavati predmet kako biste mogli razumjeti osnovne pojmove koji su kroz ovo ponavljanje moći ćete bolje razumjeti koncepte i biti spremni riješiti ispitna pitanja.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel